Cтажування викладачів за темою «Впровадження структурно-функціональної моделі забезпечення комплексної підтримки україномовної освіти за кордоном»

15.10.2019 | 18:12

Викладачі кафедри спеціальної освіти та соціальної роботи факультету педагогічної освіти Львівського національного університету імені Івана Франка – Роксоляна Призванська і Мар’яна Породько – проходили стажування в рамках виконання експерименту всеукраїнського рівня за темою «Впровадження структурно-функціональної моделі забезпечення комплексної підтримки україномовної освіти за кордоном» (науковий керівник – завідувач кафедри спеціальної освіти та соціальної роботи, доктор психологічних наук, професор Катерина Островська). Стажування відбувалось в Українській недільній школі, що при Асоціації «Українсько-Грецька Думка» (м.Афіни).

З 2.10.2019 по 8.10.2019 у рамках стажування викладачі провели інтегративний урок фізичної культури та музичного виховання. Також для вчителів недільної школи та представників української діаспори було проведено семінар-тренінг «Навики емоційної саморегуляції та психологічного розвантаження з використанням методики КІМ».

Захоплені відвідувачі семінару отримали також індивідуальні психологічні консультації. Для українських дітей, народжених в Греції, та греків, що вивчають українську мову, були проведені логопедичні консультації.