Результати І університетського етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з соціальної педагогіки та соціальної роботи у 2018-2019 н.р.

28.02.2019 | 00:18

27 лютого 2019 року, об 11.50, в ауд. 5 (навчальний корпус по вул. Антоновича), було проведено І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з соціальної педагогіки та соціальної роботи для студентів спеціальності 231 – «Соціальна робота», освітня програма «Соціальна педагогіка».

У програмі Олімпіади було передбачено два тури: І-й – презентація-знайомство учасників олімпіади та ІІ-й – теоретичний (тестування, написання термінологічного диктанту, розв’язання кейсів (соціальних і соціально-педагогічних ситуацій)), спрямованих на визначення рівня знань студентів з теорії соціальної роботи/соціальної педагогіки та рівня сформованості практичних навичок і компетентностей студентів щодо розв’язання актуальних проблем соціальної педагогіки та практики соціальної роботи, вміння застосовувати технології соціально-педагогічної діяльності, соціальної роботи у конкретному випадку.

За результатами участі в Олімпіаді переможцями І (університетського) туру Всеукраїнської студентської олімпіади стали:

І місце – Дем’янчук Іванна (ФПС-31), Суходольська Олена (ФПС-31);

ІІ місце – Смолинець Анна (ФПС-31), Германович Олена (ФПС-31);

ІІІ місце – Сеньків Христина (ФПС-31), Дзьоба Марія (ФПС-31), Гет Ірина (ФПС – 31), Пруднікова Ольга (ФПС-32).

Вітаємо переможців Олімпіади!
Бажаємо успіхів, творчого натхнення і перемоги у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з соціальної педагогіки, який відбудеться на базі Харківського національного педагогічного університету імені Г.  С.  Сковороди (23-25 квітня 2019 року) та Олімпіади з соціальної роботи, що пройде у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка (11-12 квітня 2019 року)!