Стажування викладачів у рамках КА107 проекту

31.10.2017 | 21:55

    У рамках КА107 проекту співпраці між Університетським коледжем освіти вчителів імені Віктора Франкля у Клягенфурті (Австрія) і Факультетом педагогічної освіти Львівського національного університету імені Івана Франка протягом останнього тижня жовтня професор Андріана Мальчук читала лекції студентам освітніх рівнів бакалавр, магістр спеціальності «Початкова освіта».

   Майбутні вчителі ознайомились із системою освіти в Австрії загалом і підготовкою вчителів зокрема, а також здійснили порівняльний аналіз організації навчальних процесів як у початковій, так і у вищій школах Австрії і України.

    Неймовірне задоволення та море позитивних емоцій студенти отримали під час слухання лекції на тему «Living Educational Theory within Children’s Literature». Окрім обговорення теоретичних аспектів казок, перегляду й аналізу українських та японських дитячих творів, слухачі продемонстрували свої акторські здібності під час інсценування однієї з прослуханих казок.

   Професор Андріана Мальчук вела усі лекційні заняття англійською мовою, що сприяло закріпленню умінь студентів розуміти та спілкуватись іноземною мовою, використовуючи методику повного занурення в англомовне середовище.