Студентська міжфакультетська наукова конференція

12.05.2017 | 23:32

11 травня 2017 року на кафедрі загальної та соціальної педагогіки факультету педагогічної освіти Львівського національного університету імені Івана Франка відбулась X міжфакультетська студентська наукова конференція «Актуальні проблеми освіти в Україні», у якій взяли участь студенти факультетів культури і мистецтв, педагогічної освіти, філософського й хімічного факультетів, а також Педагогічного коледжу ЛНУ. Конференція проходила в атмосфері відкритого діалогу й активної дискусії.

Студенти запропонували для обговорення питання сучасних компетенцій педагога-культуролога, розвитку кореційної освіти, нетрадиційних форм організації навчання.

Під час конференції також йшлося про відомих українських педагогів і їхній внесок у розвиток світової та української освіти.

Окрему увагу учасники наукового заходу зосередили на діяльності громадських організацій, які сприяють соціалізації молоді та допомагають їм у власному становленні і розвитку.

Особливо зацікавили студентів і гостей конференції доповіді, присвячені різним аспектам соціально-педагогічного супроводу та професійного самовизначення.

Конференція завершилася обміном думками та враженнями учасників заходу щодо актуальних проблем сучасної освіти в Україні.

Олексій Караманов