Теоретико-практичний семінар «Педагогіка Монтессорі: теорія і практика з досвіду Центру розвитку дитини «Львівська школа Монтессорі»

16.11.2017 | 00:28

  14 листопада 2017 року на кафедрі початкової і дошкільної освіти відбувся теоретико-практичний семінар «Педагогіка Монтессорі: теорія і практика з досвіду Центру розвитку дитини «Львівська школа Монтессорі» за участі представників Львівської школи Монтессорі – директора Оксани Росипської і  вихователя, практичного психолога Ірини Дарнобит.

  Протягом 2 годин студенти та викладачі кафедри мали змогу дізнатися про особливості роботи за методикою М. Монтессорі. Окрім теоретичного окреслення принципів роботи Львівської школи Монтесоррі, п. Ірина представила окремі вправи, які використовують педагоги Львівської школи Монтессорі.

  На завершення семінару студенти мали можливість не лише бути спостерігачами, але й взяти активну участь під час проведення вправи «Сонечко». Окрім одержаної теоретичної інформації щодо реалізації методики М.Монтессорі, студенти мали можливість спостерігати за практичним застосуванням її під час відвідування занять у “Львівській колі Монтессорі”.