Творчий вечір студентів до Дня Матері

17.05.2017 | 00:09

16 травня 2017р. відбувся творчий вечір до Дня Матері студентів факультету педагогічної освіти під керівництвом Роксолани Антонівни Призванської. Під час святкового дійства студенти представили золотий фонд українських віршів та пісень про маму, звучання яких викликало захоплення у глядачів.

Розпочав творчий вечір ведучий Ярослав Кравець зворушливими словами про маму. Чудовим доповненням до віршів стали пісні у виконанні: Лілії Борщ, Романи Турко, Насті Перги, Соломії Гавришкевич, Інни Падалко, Христини Сеньків. Приємне враження справив виступ музи вечора, Роксолани Антонівни, старшого викладача кафедри корекційної педагогіки та інклюзії, яка демонструвала свою майстерність гри на бандурі та співу під час виконання творів «Смерічка» та «Чорнобривці». Зворушливий танець на пісню «Мальви» виконала Неля Салай.

Прекрасна атмосфера свята, наповнена усією величчю любові до матері, ще раз підтвердила, що студенти факультету педагогічної освіти – це творчі, талановиті сучасні молоді люди, виховані у найкращих українських традиціях.

Фото Володимира Крука