Університетський тур Всеукраїнської студентської олімпіади з педагогіки

18.02.2017 | 14:10

14 лютого 2017 року на кафедрі загальної та соціальної педагогіки Львівського національного університету імені Івана Франка відбувся університетський тур Всеукраїнської студентської олімпіади з педагогіки. Конкурсні завдання олімпіади охоплювали розв’язування тестових завдань із нормативного курсу “Педагогіка”, а також різноманітних практичних задач і ситуацій; представлення виховного проекту, його мети та головних ідей, а також самопрезентацію-конкурс “Учитель майбутнього”, що передбачало вияв власних талантів і здібностей.

В олімпіаді прийняли участь студенти ІІІ курсу історичного факультету (Лілія Гнатишин), IV курсу факультету іноземних мов (Соломія Краснопольська) та IV курсу факультету педагогічної освіти (Софія Рикун). Усі студенти продемонстрували чудові педагогічні здібності, уміння і навички: на високому рівні виконали тестові завдання, запропонували оригінальні думки щодо проведення виховного проекту; презентували цікаві ідеї щодо майстерності і компетентності особистості “учителя майбутнього”.

На підставі рішення журі олімпіади відзнаку у номінації “креативність” отримала Лілія Гнатишин, у номінації “науковість” Соломія Краснопольська та у номінації “активність” – Софія Рикун. Усіх студентів було рекомендовано до участі у Всеукраїнській студентській олімпіаді з педагогіки, яка відбудеться на базі Глухівського національного педагогічного університету імені Олександра Довженка.

Олексій Караманов