Захист практики зі спеціалізації студентів VІ курсу заочної форми начання

11.04.2019 | 22:37

     5 квітня в стінах факультету педагогічної освіти, на кафедрі початкової та дошкільної освіти, відбулося представлення та обговорення матеріалів педагогічної практики студентів заочної форми навчання спеціальності «Початкова освіта» за спеціалізацією «Методист закладу дошкільної освіти».

     Під час обговорення результатів педагогічної практики студенти звітували про виконання завдань, поставлених перед ними керівником, завідувачем кафедри початкової та дошкільної освіти Мачинською Н.І., ділилися враженнями, отриманими під час проходження практики.

Майбутні фахівці показали високий рівень теоретико-методичної підготовки щодо реалізації професійних функцій та напрямів роботи методиста закладу дошкільної освіти, продемонстрували сумлінність та творчий підхід до виконання різних видів методичної роботи.

    Магістранти зауважили, що отримали позитивні емоції і безцінний досвід, адже цей вид практики є для них новим. Беручи до уваги позитивний досвід студентів і методистів ЗДО, можна впевнено сказати, що педагогічна практика пройшла успішно.

Оксана Пітик (ФПШм – 61з)

Ірина Собко (ФПШм – 61з)