На базі Спортивного комплексу Львівського національного університету імені Івана Франка відбувся щорічний аматорський турнір з тенісу «Кубок Єдності»

11.05.2024 | 00:36
11 травня 2024 року на базі Спортивного комплексу Львівського національного університету імені Івана Франка відбувся щорічний аматорський турнір з тенісу «Кубок Єдності». У тенісному змаганні взяли участь студенти, аспіранти, викладачі та працівники Університету.
Організували захід кафедра фізичного виховання та спорту, Профспілка Львівського університету та Профком студентів LNU за підтримки компанії «TennisMaster». Змагання присвятили представникам університетської спільноти, які захищали та захищають нашу державу у боротьбі проти російського окупанта.
Загалом до участі у турнірі зголосилися 24 учасники. Змагання відбувалися у форматі мікст. Майже сім годин тривала напружена боротьба за звання перших ракеток Університету.
За підсумками турніру переможцями стали студентка Факультет міжнародних відносин ЛНУ ім. Івана Франка Марія Тютюник та студент Механіко-Математичний факультет ЛНУ ім. Івана Франка Данило Хомяк, фіналістами – студентка Юридичний факультет Львівського університету Наталія Бобик та студент факультету міжнародних відносин Тарас Йордан.
💙💛 Щиро вітаємо переможців та всіх учасників турніру і дякуємо усім за видовищну гру, яка не залишила нікого байдужим. Дякуємо Збройним Силам України за можливість провести цей турнір!
На зображенні може бути: 15 людей, люди грають у теніс та текст
На зображенні може бути: текст