Перебування на факультеті професора Педагогічного університету імені Комісії національної освіти у Кракові Аркадіуша Жукєвіча

07.12.2022 | 12:33
“… я хочу долучитися до реалізації дослідницького проєкту, який полягає у підтримці волонтерства для жертв російського вторгнення у вашу країну. Я сподіваюся, що це буде маленька цеглинка, яка буде надавати підтримку людям, які причетні творити добро в дуже важкий час війни”.
З такими добрими намірами сьогодні завітав на факультет педагогічної освіти в рамках програми академічних обмінів завідувач кафедри сімейної педагогіки Педагогічного університету імені Комісії національної освіти у Кракові професор Аркадіуш Жукєвіч.
Гість мав можливість відвідати музей Університету, оглянути експозицію виставки «Євромайдан у Донецьку. Історія боротьби за Гідність», яка відкрилася в холі головного корпусу.
Безпосередньо на факультеті за участю адміністрації, завідувачів кафедрами відбулася зацікавлена розмова з питань налагодження співпраці між українськими і польськими педагогами-науковцями, напрацювання дорожньої карти підготовки міжнародного проєкту щодо науково-дидактичних засад діяльності волонтерства під час війни.
Символічно, що ця подія відбулася у Міжнародний день волонтера!
Дякуємо польським друзям за підтримку!
Тримаймо освітній фронт разом!