Професійне вигорання: міф чи реальність?

13.09.2022 | 21:02

Під такою назвою було проведено бінарну лекцію для студентів групи ФПС-41 факультету педагогічної освіти Франкового вишу у Львові.

Проведення різного типу занять, науково-практичних заходів стало можливим завдяки тривалій співпраці факультету педагогічної освіти нашого університету з факультетом педагогіки, психології та соціальної роботи Чернівецького університету, і зокрема – з кафедрою педагогіки та психології дошкільної освіти, за що величезна вдячність деканові факультету, професору Тетяні Федірчик та завідувачеві кафедри, професору Марії Олійник.

Екскурс в проблему виникнення професійного вигорання зробила професор Мачинська Наталія Ігорівна. Своїми міркуваннями, власним досвідом, теоретичними та практичними здобутками у даному напрямі дослідження зі студентами поділилася доцент кафедри педагогіки та психології дошкільної освіти Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича – канд. псих. наук, доцент Колтунович Тетяна Анатоліївна.  Результат лекції – ми потребуємо практичних занять!!!

У співпраці – ми зростаємо !!!