Робота Екзаменаційної комісії №2 спеціальності 013 «Початкова освіта»

16.06.2021 | 07:05

Від сьогодні, 15 червня 2021 року, на кафедрі початкової та дошкільної освіти Львівського національного університету імені Івана Франка розпочала роботу Екзаменаційна комісія №2 спеціальності 013 «Початкова освіта» ОС Бакалавр.

Зважаючи на карантинні обмеження, комплексний державний екзамен з психології, педагогіки та фахових методик початкової освіти проходив у змішаній формі: очно (члени ЕК №2) та дистанційно (здобувачі освіти) за допомогою центру забезпечення командної роботи «Microsoft Teams».

З вітальним словом до студентів звернулась заступниця декана з наукової роботи, доцентка Нос Любов Степанівна, яка побажала реалізації сформованих під час навчання в Університеті компетентностей у професійній діяльності.

Голова Екзаменаційної комісії, директор початкової школи «Світанок» Львівської міської ради Андрушко Лідія Миколаївна відзначила важливість підготовки сучасних учителів початкової освіти, враховуючи інноваційні тренди та зміни освітньої політики. «Незважаючи на те, що практичний досвід студенти здобували у вимушено дистанційному форматі, це не заперечує ґрунтовної, якісної та висококваліфікованої підготовки майбутніх учителів початкової школи в Львівському університеті», – зазначила Лідія Миколаївна.

Завідувач кафедри початкової та дошкільної освіти, професор Наталія Ігорівна Мачинська у своєму вступному слові привітала студентів з успішним виконанням навчального плану та висловила сподівання зустріти випускників у стінах факультету вже у ролі слухачів магістратури.

Робота екзаменаційної комісії триватиме з 15 по 26 червня 2021 р.

Вітаємо майбутніх бакалаврів з успішним початком державної атестації та бажаємо не менш успішного її завершення!