Участь у ІV Міжнародній науковій конференції «Соціальна робота – виклики та дилеми»

06.12.2017 | 11:47

5 грудня 2017 року в м. Конін (Польща) відбулася ІV Міжнародна наукова конференція «Соціальна робота – виклики та дилеми» у рамках міжнародного проекту Ерасмус+

З доповідями виступили завідувач кафедри корекційної педагогіки та інклюзії, професор Катерина Островська: «Розмова про проблему чи розмова про розв’язок у кризовій ситуації: психотерапевтичний ракурс», доценти кафедри корекційної педагогіки та інклюзії: Людмила Кашуба: «Готовність майбутніх спеціальних педагогів до формування соціально-економічної компетентності осіб із психофізичними порушеннями» та Зоряна Фалинська: «Формування готовності майбутніх фахівців до реалізації інклюзії засобами гуманізації навчального процесу». 

 

           Цікавими були виступи представників з Литви та Польщі. Науковці ділилися досвідом соціалізації, навчання, виховання, вибором майбутньої професії людей із особливими потребами; організацією роботи з літніми людьми в межах соціальних проектів. З концертною програмою виступив хор слухачів Університету Третього Віку.

Організаторами конференції було відмічено високий рівень науково-практичних розробок львівських колег та проєвропейське спрямування соціальних програм, які реалізовує кафедра корекційної педагогіки та інклюзії в рамках факультету педагогічної освіти, зокрема, діючий Університет Третього Віку.