«Жіночий клуб» – майданчик для розвитку, спілкування та взаємопідтримки

22.02.2023 | 23:30

Міжнародна організація Представництво «Хайес, Інкорпорейтед» в Україні (HIAS Ukraine) разом із Центром соціального розвитку та громадських ініціатив, кафедрою соціальної педагогіки та соціальної роботи ЛНУ імені Івана Франка за підтримки Первинної профспілкової організації працівників Університету упродовж березня-квітня 2023 року започатковують «Жіночий клуб» – майданчик для розвитку, спілкування та підтримки жінок.

Мета наших зустрічей – створити умови, які дозволять учасницям збиратися разом, займатися творчою діяльністю, обговорювати актуальні теми і, звичайно, формувати колективний дух. Окрім того, щотижня проводитимуться світоглядні заходи залежно від потреб учасниць. Програма розрахована на 8 тижнів.

На зустрічах говоритимемо на різні теми: про самооцінку і любов до себе, жіноче здоров’я, про стрес і те, як його долати, про здорові та нездорові стосунки, а також про стереотипи та боротьбу з насильством.

Кожна зустріч буде сповнена теплою невимушеною атмосферою, натхненням, мотивацією та цікавими історіями успішних жінок, зокрема й тих, кому вдалося пройти через терни життя і вижити. Ви матимете змогу зустрітись і поспілкуватись з жінками із різних сфер: наука, медицина, військова справа, політика, бізнес, соціальна сфера та багато інших.

Реєстрація триватиме до 25 лютого 2023 року за посиланням https://forms.gle/JHCW7Hti1xcmmegZ6

Зустрічі відбуватимуться щопонеділка  о 15.00-17.00 год. по вул. Менцинського,8, 306 ауд.