День кар’єри 2024 в Університеті

15.10.2024 | 20:06

15 жовтня 2024 року у Львівському національному університеті імені Івана Франка стартувала масштабна і вже традиційна подія – «День кар’єри ЄС 2024», де  студенти та випускники Університету мають змогу зустрітися з майбутніми працедавцями. У заході взяли участь представники факультету педагогічної освіти: декан Дмитро Дмитрович ГЕРЦЮК, заступниця декана Любов Степанівна НОС, професорка Олена Іванівна ГАЛЯН, доцентка Галина Іванівна КРОХМАЛЬНА, доцентка Леся Борисівна СІКОРСЬКА, інші викладачі та студенти.

До відкриття ««Дня кар’єри ЄС»  долучилися також гості та учасники: директорка Середньої  загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 49 м. Львова  Уляна Ярославівна ГРАМОЛІНА , заступниця директорки з навчально-виховної роботи, вчителька початкових класів Наталія Юріївна ПАНЬКІВ .

На Ярмарку вакансій надавали цікаву та потрібну інформацію про кар’єрні можливості в Україні, працевлаштування, програми практик, стажування.  Протягом 15- 17 жовтня 2024 р.  учасники мають можливість долучитися до низки подій, які відбуватимуться у рамках Дня кар’єри ЄС, сформувати актуальні навички й отримати інформацію, необхідну для того, щоб стати успішними на шляху до професійної реалізації.