Лекція на тему «Сучасна українська сім’я» для Федерації Університетів Третього Віку

10.09.2017 | 08:57

Факультет педагогічної освіти у співпраці з філософським факультетом Львівського національного університету імені Івана Франка та Львівською “Родиною Кольпінга” 08 вересня організували лекцію для Федерації Університетів Третього Віку (польських та німецьких колег).

Для розмови було обрано тему «Сучасна українська сім’я». І українські, і польські сім’ї переживають сьогодні складні часи. Під час лекції, яку провела доцент кафедри корекційної педагогіки та інклюзії факультету педагогічної освіти Львівського національного університету імені Івана Франка Корнят Віра Степанівна, слухачі мали можливість почути характерні ознаки сучасної сім’ї, проаналізували основні проблеми, з якими зустрічаються різні типи сімей. Окремо було приділено увагу питанню вихованню дітей – присутні обговорили основні стилі сімейного виховання, помилки, яких допускаються батьки України та Польщі у цьому процесі.

Відбулася лекція у форматі дружньої, невимушеної та цікавої бесіди, у результаті якої присутні зрозуміли як багато спільного є в українського та польського народів.