Львівський національний університет імені Івана Франка відвідав президент Національний олімпійський комітет України, олімпійський чемпіон Вадим Гутцайт

08.02.2024 | 00:04
26 січня 2024 року в межах робочого візиту на Львівщину Львівський національний університет імені Івана Франка відвідав президент Національний олімпійський комітет України, олімпійський чемпіон Вадим Гутцайт.
Упродовж свого перебування в Університеті Вадим Гутцайт зустрівся з Ректором Університету, членом-кореспондентом НАН України, професором Володимиром Мельником, а також провів зустріч зі студентами та викладачами Львівського університету, провідними тренерами та представниками Олімпійської ради Львівщини.
Під час зустрічі Вадим Гутцайт вручив колективу Університету в особі Ректора Володимира Мельника подяку за внесок у розвиток олімпійського руху.
Разом з тим, голова НОК також відзначив іменними подяками викладачів кафедри фізичного виховання та спорту Львівського університету. Так, подяки за вагомий особистий внесок у розвиток олімпійського рух отримали:
🔹 завідувачка кафедри фізичного виховання та спорту Факультет педагогічної освіти ЛНУ імені Івана Франка, професорка Оксана Шукатка;
🔹 доцент кафедри фізичного виховання та спорту Араз Туваков;
🔹 старша викладачка кафедри фізичного виховання та спорту Любов Бенцак;
🔹 старша викладачка кафедри фізичного виховання та спорту Лариса Горлова;
🔹 викладачка кафедри фізичного виховання та спорту Віра Мудра;
🔹 старший викладач кафедри фізичного виховання та спорту Степан Матула.

На зображенні може бути: текст

На зображенні може бути: текст