Подання заяв на зарахування додаткових балів до рейтингу за результатами літньої заліково-екзаменацйійної сесії

18.05.2022 | 12:41

Уже звично, в період перед початком сесії, у вас є можливість заявити світові про свої науково-дослідницькі, спортивні та культурно-мистецькі досягнення та отримати за них нагороду, а саме додаткові бали.

❗️Отож, для цього потрібно лише заповнити google-форму. Також необхідно прикріпити скан-копії або фото заяви та документів, що підтверджують ваші досягнення (копії дипломів, наукових публікацій тощо) до відповідних питань форми. Зразок заяви додано.

‼️ Зверніть увагу: заява має бути написана власноруч та містити підпис особи, що її надає. Якщо ви подаєте фото документів, перевірте його чіткість та можливість прочитання.

? Дедлайн – 23:59, 31 травня 2022 року

Якщо додаткові бали вам нараховуються за університетську діяльність — подання про їх нарахування надає голова організації, від імені якої ви брали участь у заході.

Ознайомитись з Правилами призначення академічних стипендій у ЛНУ ім. Івана Франка (Де у Додатку 2 міститься положення про додаткові бали)??

Положення шукайте тут: https://lnu.edu.ua/wp-content/uploads/2019/06/reg_academic_grants.pdf

Приклад заяви https://docs.google.com/docum

​​Форма для отримання додаткових балів на літню сесію https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeK_QhIbEpEPiCM4CnN7NVwMSwz-I0_vEBrd3CNFBuzQDsgaw/viewform