Стажування Галини Бойко в Університетському коледжі педагогічної освіти  у Каринтії (м. Клягенфурт, Австрія).

01.04.2018 | 12:51

З 19 по 24 березня 2018 року асистент кафедри початкової та дошкільної освіти Галина Бойко пройшла стажування за програмою Erasmus + в рамках Staff Training Week в Університетському коледжі педагогічної освіти  у Каринтії (м. Клягенфурт, Австрія).

 За програмою стажування у робочому плані  було передбачено участь у лекційних і практичних заняттях із навчання іноземних мов (англійської і німецької), а також обмін досвідом у викладанні фахових дисциплін вищої школи між учасниками стажування. Разом із колегами і студентами з України Галина  Бойко  взяла участь у Erasmus + Information Day.

Під час стажування відбулися цікаві  зустрічі  з керівництвом, викладачами і студентами Університетського коледжу педагогічної освіти.

Відзначимо, шо  у рамках угоди  між  ЛНУ імені Івана Франка  і Університетським коледжем  педагогічної освіти  у Каринтії упродовж двох років передбачено  щоместрове  стажування /навчання  викладачів і студентів факультету педагогічної освіти у австрійському  навчальному закладі.

Деканат