Студентська наукова конференція «Актуальні проблеми освіти в Україні»

14.05.2023 | 22:19

10 травня 2023 року на кафедрі загальної педагогіки та педагогіки вищої школи факультету педагогічної освіти Львівського національного університету імені Івана Франка відбулася XXI Всеукраїнська студентська наукова конференція «Актуальні проблеми освіти в Україні».

Розпочалася конференція вітальним словом Цюри Світлани Богданівни (доцента кафедри загальної педагогіки та педагогіки вищої школи ЛНУ імені І.Франка, гаранта освітньої програми “Організація освітнього простору: управління та експертиза”), яка наголосила на актуальності дослідження молодих науковців та побажала їм успішної співпраці та цікавої дискусії.

У науковій конференції взяли участь студенти I-V курсів факультетів педагогічної освіти й прикладної математики та інформатики, хімічного факультету Львівського національного університету, ВСП «Педагогічний фаховий коледж Львівського національного університету імені Івана Франка, а також студенти Київського університету імені Бориса Грінченка.

Учасники конференції згуртувалися аби поділитися своїми думками і напрацюваннями щодо проблем виховання та навчання, обговорити актуальні проблеми вищої освіти України, проблеми професійної підготовки сучасних фахівців у системі вищої професійної освіти; специфіки педагогічної діяльності, педагогічної майстерності викладача; культурно-освітньої діяльності в умовах музею.

Дякуємо усім учасникам за їхню активну участь, цікаві доповіді та зичимо їм подальших нових звершень та реалізації їхніх ідей на практиці.