Вчена рада Університету обрала на посади професорів кафедр факультету педагогічної освіти

21.06.2021 | 21:35

Упродовж 14-15 червня 2021 року на засіданнях Вченої ради Львівського національного університету імені Івана Франка відбувалося обрання на посади професорів кафедр. Засідання Вченої ради провели у дистанційному форматі за допомогою центру для командної роботи «Microsoft Teams» з перервою для проведення таємного голосування шляхом подання бюлетенів у визначений час у приміщенні головного корпусу Університету.

Відповідно до Закону України «Про вищу освіту», Статуту Університету та «Порядку проведення конкурсного відбору на заміщення вакантних посад науково-педагогічних працівників Львівського національного університету імені Івана Франка» у Львівському університеті було оголошено конкурс на заміщення вакантних посад професорів. Відповідні накази Ректора були розміщені на офіційному сайті Львівського національного університету імені Івана Франка, а оголошення – опубліковані у газеті «Високий Замок».

Згідно з чинним законодавством професора кафедри обирає за конкурсом Вчена рада Університету таємним голосуванням строком до п’яти років з урахуванням пропозицій кафедри та Вченої ради факультету, звіту про роботу за попередній період і відповідного науково-методичного доробку претендента, що відповідає рекомендаціям Вченої ради Університету.

Так, зокрема, відповідно до результатів волевиявлення членів Вченої ради, обрано   на посади професорів кафедри загальної педагогіки та педагогіки вищої школи докторів педагогічних наук Ольгу Біляковську й Олексія Караманова, професора кафедри спеціальної освіти та соціальної роботи – доктора педагогічних наук Ольгу Ферт.

Щиро вітаємо колег із високим професійним визнанням, бажаємо міцного здоров’я. реалізації творчих планів й задумів!