Відбувся шаховий турнір з бліцу, присвячений пам’яті загиблих воїнів у війні за Незалежність і Свободу України

20.02.2024 | 00:14
14 лютого 2024 року у Шаховий клуб Львівського університету відбувся шаховий турнір з бліцу, присвячений пам’яті загиблих воїнів у війні за Незалежність і Свободу України. Участь у змаганні взяли студенти Університету, викладачі, працівники та їхні діти. Захід став не лише приємним спортивним дійством, а й можливістю ще раз віддати шану усім оборонцям України, серед яких – і шахісти Львівського університету.
Вже традиційно турнір відбувався за швейцарською системою у 9 турів із контролем часу 3+2. В результаті напружених поєдинків найбільше балів здобув майстер спорту України, старший викладач кафедри фізкультури і спорту факультету педагогічної освіти Святослав Попович, який брав участь поза конкурсом.
🏆 Перше місце у турнірних баталіях виборов студент Історичний факультет Львівського національного університету ім. І. Франка Назар Мельник, друге місце посів член Малої академії наук Віктор Ковальчук, а третє – студент Факультет електроніки та комп’ютерних технологій ЛНУ імені Івана Франка Ілля Цап.
Відбувся шаховий турнір, присвячений пам’яті борців за Незалежність і Свободу України