Всеукраїнська олімпіада  з МАТЕМАТИКИ для абітурієнтів факультету педагогічної освіти

18.02.2021 | 22:09

У 2021 році Львівський національний університет імені Івана Франка проводить Всеукраїнську олімпіаду  з МАТЕМАТИКИ для сприяння у вступі зацікавлених абітурієнтів на факультет педагогічної освіти   Університету,  на спеціальності:

012 “Дошкільна  освіта”

013 “Початкова освіта”

До участі в Олімпіаді допускаються особи, які вже отримали повну загальну середню освіту, або є учнями випускних класів загальноосвітніх навчальних закладів, або мають право на отримання документа про повну загальну середню освіту у 2021 році.

Олімпіада проходить в два тури — дистанційний та очний.

Для участі в дистанційному турі Олімпіади необхідно  виконати  завдання  з математики (Завдання першого (дистанційного) туру  розміщено тут) і   не пізніше  4 травня 2021 року фотографії розв’язків  завдань (написаних від руки)   разом із  заповненою   анкетою  учасника Олімпіади  ( anketu-uchasnyka тут ) надіслати на   на електронну  адресу факультету педагогічної освіти pedosv.fakultet@ukr.net   (з поміткою  Олімпіада абітурієнта),  або  ж надіслати поштою на  адресу: Факультет педагогічної освіти ЛНУ імені Івана Франка, вул. Туган-Барановського, 7, м. Львів, 79005.

Результати дистанційного туру будуть оголошені до 18.00 год. 07 травня 2021 року та розміщені на веб-сайті Університету (www.lnu.edu.ua)   у Розділі “Всеукраїнська олімпіада Університету”.

Другий тур Олімпіади відбудеться у Львівському університеті  15 травня 2021 року.  

Згідно Положення про Всеукраїнську олімпіаду Львівського національного університету імені Івана Франка для професійної орієнтації вступників на основі повної загальної середньої освіти переможці олімпіади отримають до 20-ти додаткових балів до сертифікату ЗНО з математики при вступі на спеціальності 012 «Дошкільна освіта» (Математика  може бути  як  третя  дисципліна на вибір)  та 013 «Початкова освіта» (Математика є другим обов’язковим предметом) у Львівському національному університеті імені Івана Франка.