17-20 жовтня 2023 у ЛНУ імені Івана Франка – День кар’єри ЄС 2023

12.10.2023 | 13:53
17-20 жовтня 2023 р. у Львівському національному університеті імені Івана Франка за сприяння Відділу кар’єрного розвитку та співпраці з бізнесом та Інформаційного Центру ЄС відбудеться важлива подія – День кар’єри ЄС 2023. 
EU Career Day | День кар’єри ЄС 2023 – проєкт Європейського Союзу, місією якого є інформування про шляхи професійного зростання і кар’єрні можливості для молоді в європейському вимірі. 
Цільовою аудиторією заходу є студенти та випускники, які перебувають у активному пошуку місця праці а також усі, хто зацікавлені у розвитку своїх навичок. Представники компаній-роботодавців, громадських організацій, волонтерських проектів, які радо долучилися до заходу, поділяться досвідом кар’єрного зростання фахівців, нададуть чимало корисних порад з власного досвіду та оберуть серед активної студентської спільноти майбутніх працівників для своєї компанії.
День кар’єри ЄС – це подія, меганасичена цікавими заходами, форматами, учасниками та яскравими враженнями.
На вас чекає офіційне відкриття, панельна дискусія «Професійний розвиток та європейська інтеграція», тренінги, презентації компаній-учасників, ярмарок вакансій, співбесіди, волонтерство, розіграші корпоративних подарунків та багато іншого.
По завершенні події за результатами опрацьованих матеріалів, що будуть подані на дискусії та тренінгах, учасники матимуть нагоду пройти коротеньке тестування і отримати сертифікат учасника події День кар’єри ЄС 2023.
!!!  Реєстраційна форма для відвідувачів (студенти, аспіранти, випускники, викладачі, учні та інші зацікавлені): https://cutt.ly/5whSAjRs
Цьогоріч День кар’єри ЄС відбуватиметься у змішаному форматі. 
Запрошуємо  викладачів, студентів, аспірантів, випускників факультету  педагогічної освіти приєднуватися та відвідати цю важливу подію ! 
Уся інформація  наhttps://linktr.ee/career.lnu