Підписано Меморандум про співпрацю ФПО із ГО “Дамо дітям рухатися”

19.10.2023 | 20:36
19.10 .2023 р.  в.о.декана  факультету педагогічної  освіти Дмитро Герцюк і керівник ГО «Дамо дітям рухатись» Богдан Цюваник підписали Меморандум про співпрацю . Його предметом є партнерська діяльність, спрямована на реалізацію проєкту, пов’язаного із покращенням стану здоров’я та збільшення рухової активності учнів у закладах загальноосвітньої школи.
З метою впровадження інноваційних підходів у практику підготовки майбутніх вчителів планується створення окремих навчальних програм, напрацювання методичних рекомендацій, спільне проведення семінарів, круглих столів.
Розглядається можливість встановлення на факультеті навчального локалу із спеціальними партами, за якими учні/студенти навчаються стоячи. Така практика поєднання підходу, коли учні не лише сидять за традиційними партами, а ще й стоять за спеціальними учнівськими столами сприяє формуванню здорового навчального середовища.
Ця інновація отримала схвальну оцінку серед учителів, учнів, батьків, медиків, вона у формі пілотного проєкту сьогодні впроваджується у ряді шкіл міста Львова (додано фото з мережі Інтернет).