Актуально! День кар’єри ЄС/ Eu Career Day

18.10.2021 | 17:25
EU Career Day/ День кар’єри ЄС 2021

Упродовж 10 -11 листопада 2021 року  у Львівському національному університеті імені Івана Франка відбуватиметься День кар’єри ЄС, який об’єднає представників провідних компаній-роботодавців, громадських та молодіжних організацій, проєктів і всіх зацікавлених, хто прагне дізнатися про сучасний ринок праці та шляхи професійного зростання і кар’єрні можливості для молоді в європейському вимірі.

“Дні кар’єри ЄС” є складовою великого проекту “Інформаційна підтримка молодіжних Мереж ЄС в Україні”, що є ініціативою та підтримується Представництвом ЄС в Україні. Це подія, яка насичена цікавими можливостями для вашої участі, а саме: панельна дискусія, тренінги, презентації, обговорення, співбесіди, волонтерство, розіграші, конкурси, нетворкінг, євровікторина, фотосесії та багато іншого.

Метою проведення Днів кар’єри ЄС в Університеті є поширення знань і розвиток навичок, необхідних студентам і молоді для того, щоб стати успішним в контексті європейської інтеграції України.

Подія  День кар’єри ЄС/ Eu Career Day для роботодавців – це можливість представити свою компанію та сформувати до неї лояльність серед університетської спільноти, поспілкуватися із студентами та викладачами, отримати резюме потенційних кандидатів на вакантну посаду, нагода поспілкуватися із колегами і долучитися до online дискусії щодо майбутнього ринку праці про вплив процесів європейської інтеграції на зміст очікуваних роботодавцями знань і навичок. Як український бізнес розвиває ці напрями і які вимоги висуває для молодих фахівців.

Організаторами події є Інформаційний Центр ЄС та Відділ кар’єрного розвитку та співпраці з бізнесом  Центру маркетингу та розвитку.

У 2019 та 2020 роках такі події організовували події в online форматі, усі вони були дуже успішні.

До участі долучилося понад 30 компаній учасників, сотні студентів, які знайшли для себе можливість для практики та стажування і успішно працевлаштувалися.

Більше інформації про програму та учасників ви знайдете у фейсбук події EU Career Day/ День кар’єри ЄС

Реєстраційна форма учасника – за посиланням.

Реєстраційна форма відвідувачів-за посиланням.

Координатори Дня кар’єри ЄС:

Ірина Сновидович – керівник Відділу кар’єрного розвитку та співпраці з бізнесом,  +380955944134.
Анна Вінніцька – фахівець Відділу кар’єрного розвитку та співпраці з бізнесом, +380679459868.