До уваги науково-педагогічних працівників факультету!

29.06.2017 | 12:46

Проект

Ухвала № ______

Вченої ради Львівського національного університету імені Івана Франка

від _____ 2017 р.

Про веб-ресурси факультеті та коледжів

Заслухавши та обговоривши інформацію проректора з науково-педагогічної роботи та інформатизації В.М. Кухарського про функціонування, вчасне та повне подання інформації на веб-ресурсах факультетів та коледжів, Вчена рада

ухвалила:

  1. Завідувачам кафедр на факультетах та керівникам відділень у коледжах забезпечити описи навчальних програм та курсів, що будуть викладатися у І семестрі 2017/2018 н.р., до 1 липня 2017 року. Відповідальні – декани факультетів та директори коледжів.
  2. Завідувачам кафедр на факультетах та керівникам відділень у коледжах забезпечити наповнення розділу «методичні матеріали» відповідно до вимог Положення про веб-сайт факультету/коледжу/Інституту післядипломної освіти та доуніверситетської підготовки, Положення про веб-портал Львівського національного університету імені Івана Франка (далі – положення) до 1 вересня 2017 року. Відповідальні – декани факультетів та директори коледжів.
  3. Завідувачам кафедр на факультетах та керівникам відділень у коледжах забезпечити створення та приведення персональних сторінок усіх викладачів відповідно до вимог положення до 15 вересня 2017 року. Відповідальні – декани факультетів та директори коледжів.
  4. Завідувачам кафедр на факультетах та керівникам відділень у коледжах забезпечити реєстрацію усіх викладачів Університету у бібліографічній базі даних Google sholar до 15 вересня 2017 року. Відповідальні – декани факультетів та директори коледжів.
  5. Декану економічного факультету завершити перехід сайту на уніфікований дизайн та нову платформу до 1 липня 2017 року. Відповідальний – декан економічного факультету.
  6. Деканам біологічного, механіко-математичного факультетів та факультету електроніки забезпечити перехід сайтів на уніфікований дизайн та нову платформу до 1 грудня 2017 року. Відповідальні – декани факультетів.

 

 

Голова Вченої ради                                                                                                В.П. Мельник