Факультетська акція! Збір російських книг, кошти від переробки яких підуть на допомогу ЗСУ.

27.02.2023 | 14:44

Рік тому ми навіть не підозрювали, що наше життя назавжди поділиться на «до» та «після»…
365 днів повномасштабного вторгнення. 365 днів наші воїни, волонтери і всі небайдужі люди стоять в тилу, захищаючи Україну. Це був дуже важкий рік для усіх, проте це стало часом для кожного з нас, щоб утвердитись в своїй національній свідомості. Ми живемо в незалежній країні, яка має власну державну мову і культуру, тому повинні насамперед розуміти, що не завжди так було, адже росія впродовж віків нав’язувала комплекс меншовартості, прагнула до знищення всіх наших здобутків. Зараз кожен з нас повинен не дозволити їй продовжувати робити це, вигнати із себе все вороже, а прищепити вірну любов до свого, українського.

Тому факультет педагогічної освіти бореться разом з вами і влаштовує збір російських  книг, які Ви можете принести в 9 ауд. ( студ. простір, вул. Туган-Барановського, 7)  для передачі у Львівську обласну бібліотеку для юнацтва ім. Романа Іваничука. Кошти від переробки  російської літератури  підуть на допомогу ЗСУ.

Акція триватиме до 10 березня 2023 р.

Тож, будьмо свідомими! Позбудьмося всього російського, та плекаймо своє, рідне – українське! І тоді невдовзі буде перемога!

 

Профспілкове бюро  студентів факультету педагогічної  освіти

Студентський уряд