Гостьова лекція із освітнього компоненту «Дистанційні засоби навчання на уроках математики»

25.03.2024 | 17:44

На кафедрі початкової та дошкільної освіти  Львівського національного університету імені Івана Франка 22 березня 2024 року  відбулася гостьова лекція із освітнього компоненту «Дистанційні засоби навчання на уроках математики» для студентів освітнього ступеня «бакалавр» 013 Початкова освіта. Інформатика в початковій школі.

Прослухавши захопливу, насичену і змістовну гостьову лекцію з теми «Дистанційні технології: вчора, сьогодні і завтра», професора, доктора педагогічних наук, дослідника  Норвезького університету науки і технологій, Катерини Петрівни Осадчої, фахівця у галузі професійної освіти та інформаційних технологій.

У науковому доробку науковця більше 180 наукових праць, зокрема у виданнях, що індексуються у наукометричних базах даних (Scopus – 16, WoS – 15) та у фахових виданнях України (65), а також монографії (2), навчально-методичні посібники (6), методичні рекомендації (7), авторські свідоцтва (14) та патент (1).

Щиро вдячні Катерині Петрівні Осадчій за можливість поринути у  екскурс новітніх  цифрових технологій для проведення якісного дистанційного уроку в закладі початкової освіти, ознайомилися з важливими цифровими технологіями.

Сподіваємося на подальшу співпрацю.