Христина Калагурка отримала премію Львівської обласної державної адміністрації та Львівської обласної ради

14.11.2017 | 20:44

10 листопада 2017 року у приміщенні Будинку вчених відомим і молодим науковцям Львівщини вручили обласні премії за значні досягнення у галузі науки. Відзнаку отримали вчені, дослідження яких сприяють соціально-економічним перетворенням у регіоні й утверджують високий авторитет науковців Львівщини в Україні та світі. Приємно, що цьогоріч 22-є науковців ЛНУ ім. Івана Франка удостоєні почесної нагороди Львівської обласної державної адміністрації та Львівської обласної ради.

Представники місцевої влади вручили премії провідним науковцям і молодим ученим Львівщини, серед яких і кандидат педагогічних наук, асистент кафедри загальної та соціальної педагогіки факультету педагогічної освіти Христина Калагурка.

Колектив викладачів та студентів факультету педагогічної освіти щиро вітає Христину Іванівну!

Нехай ця висока нагорода додасть Вам ще більшого стимулу, щоб спрямовувати свою професійну, творчу діяльність для подальшого розвитку педагогічної науки.

Зичимо здоров’я, наснаги, добра, невтомної життєвої активності та нових творчих успіхів!

За матеріалами прес центру ЛНУ ім. І.Франка.

http://www.lnu.edu.ua/naukovtsi-universytetu-otrymaly-premiji-lvivskoji-oblasnoji-derzhavnoji-administratsiji-ta-lvivskoji-oblasnoji-rady/