І тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук за напрямами «Інклюзивна освіта» та «Соціальна педагогіка»

28.12.2016 | 19:15

22 грудня 2016 року на кафедрі корекційної педагогіки та інклюзії факультету педагогічної освіти відбувся І тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук за напрямами «Інклюзивна освіта» та «Соціальна педагогіка». На розгляд конкурсної комісії було представлено студентські наукові роботи Медведєвої Наталії (студентки 4 курсу, напряму підготовки «Корекційна освіта. Логопедія», група ФПЛ-41), Барабаша Мирослава (студента 3 курсу, напряму підготовки «Соціальна педагогіка», група ФПС-31), Дем’янчук Ірини (студентки 2 курсу, напряму підготовки «Соціальна педагогіка», група ФПС-21) та Маркевич Анастасії (студентки 4 курсу, напряму підготовки «Соціальна педагогіка», група ФПС-41).

За результатами публічного захисту та рецензування студентських робіт, до участі у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук за напрямом «Інклюзивна освіта» було рекомендовано наукові роботи студентів, які розділили між собою:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

І місце – Медведєвої Наталії (студентки 4 курсу, ФПЛ-41) на тему: «Соціальна інклюзія осіб з особливими потребами засобами театралізованої діяльності», науковий керівник О. Г. Ферт та Дем’янчук Ірини (студентки 2 курсу, ФПС-21) на тему: «Соціальна реабілітація дітей з синдромом Дауна в умовах інклюзивного освітнього середовища», науковий керівник
О. Г. Ферт. За напрямом «Соціальна педагогіка» – наукова робота студентки 4 курсу Маркевич Анастасії (ФПС-41) на тему: «Соціально-педагогічна профілактика підліткової вагітності у загальноосвітніх школах», (науковий керівник Кальченко Л. В.), яка зайняла ІІ місце.

 

 

Барабаш Мирослав отримав почесне ІІІ місце та диплом учасника І туру Конкурсу за роботу на тему: «Етнопсихологічні чинники формування військово-патріотичних цінностей молоді», науковий керівник
І. В. Сулятицький.

 

 

 

 

 

 

Бажаємо переможцям натхнення, успіхів та гідної презентації власних наукових досліджень у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук!