Участь викладачів факультету у Другій Всеукраїнській рідзвяній педагогічній конференції (Львів, 14-16.01.2022)

19.01.2022 | 14:02

Минулими вихідними у Львові проходила Друга Всеукраїнська рідзвяна педагогічна конференція «Духовні засади освіти як умова здорового самовідтворювання суспільства на грунті свободи та гідності» (14-16 січня).

Ініціатором та організатором цієї конференції виступили ГО «Львівський обласний центр гуманної педагогіки» у тісній співпраці з департаментом освіти і науки Львівської облдержадміністрації, Національним університетом «Львівська політехніка», кафедрою політичних наук ЗВО «Український католицький університет», притулком для дітей Служби у справах дітей Львівської ОДА. На конференції обговорювалися актуальні для вітчизняної педагогічної освіти проблеми: духовні традиції вітчизняної освіти, духовний поклик освітян – Героїв Небесної Сотні; духовно-моральна компетентність сучасного педагога, духовне здоров’я дітей та молоді тощо.

Факультет педагогічної освіти представляли на конференції науко-педагогічні працівники кафедри початкової та дошкільної освіти: завідувач кафедри, проф. Мачинська Н.І., доцент кафедри Білан О.І. та аспірантка кафедри Табака О.М.

Щира вдячність Валентині Матящук, голові ГО «Львівський обласний центр гуманної педагогіки», за запрошення до участі та цікавий формат проведення конференції. Цікаві виступи, нові знайомства,  харизматичні особистості, і, звичайно ж, нова література…

Наталія Мачинська, завідувач кафедри

початкової та дошкільної освіти