Конкурс на здобуття премії Університету «За використання інноваційних технологій в навчальному процесі»

25.04.2021 | 21:46
Конкурс на здобуття премії Університету «За використання інноваційних технологій в навчальному процесі»

Раді повідомити, що у Львівському національному університеті імені Івана Франка вже вдруге буде присуджено премію “За використання  інноваційних технологій у навчальному процесі”. Лауреатом премії стане викладач/викладачка Університету, який/яка з особливим ентузіазмом використовує цифрові процеси в своїх навчальних курсах, створюючи для студентів/студенток дидактично обґрунтовані, нові та ширші навчальні можливості і активно впроваджує інновації в навчання студентської молоді.

Завдання такої премії – зробити якісне цифрове навчання в Львівському національному університеті імені Івана Франка більш видимим і представити приклади вдалих практик ширшій аудиторії.

Подання заявки

Ви на «ти» з цифровими технологіями? Ви використовуєте в навчальному процесі платформу Moodle, проводите запис аудіо- та відеоматеріалів, перевіряєте знання студентів за допомогою онлайн-тестів? Ви знаєте, що таке blended learning і послуговуєтеся цифровими можливостями на доповнення до класичних підходів? Ви постійно навчаєтеся і вдосконалюйтеся? Тоді не вагайтесь і подавайте заявку на участь у нашому конкурсі!

Право на подання заявки мають усі викладачі Львівського національного університету імені Івана Франка. На конкурс можна подавати навчальний курс, який Ви викладали у зимовому семестрі 2020/2021 н. р. або ж  викладаєте у літньому семестрі 2020/2021 н. р.

Термін подання онлайн-заявки – до 23:59 год 10 травня 2021 року. Будемо раді Вашим заявкам і бажаємо Вам успіху!

Вибір переможця

Конкурсний відбір складається з таких етапів:

  1. Подання заявок (до 23:59 год 10 травня 2021 року).
  2. Експертна комісія обирає фіналістів (до 24 травня 2021 року).
  3. Визначення переможця і призерів: голосування проходить  за результатами спільної зустрічі претендентів і членів експертної комісії (початок червня 2021 року, точну дату буде оголошено пізніше).
  4. Вручення нагороди переможцеві відбудеться у червні 2021 року на засіданні Вченої ради Університету

Просимо Вас зважати на ключові питання, які ми братимемо до уваги під час розгляду конкурсних заявок:

  • Як Ви використовуєте цифрові інструменти для  забезпечення формування компетенцій і кращого досягнення навчальних цілей?
  • Як Ви мотивуєте студентів до активної участі та глибшого опрацювання навчального змісту?
  • У який спосіб студенти отримують відгук про навчальні досягнення?

 

Експертна комісія

До складу експертної комісії входять:

  • Проректор із науково-педагогічної роботи та інформатизації Віталій Кухарський
  • Керівник проекту Learnopolis Ніколай Тойфель (Байройтський університет)
  • Члени студентського уряду
  • Лауреати премії за 2020 рік
  • Освітні експерти

 

Винагорода

Переможці отримають грошові винагороди:

1 місце ­– 300 євро;

2 місце – 200 євро;

3 місце – 150 євро.

Для інших фіналістів передбачено винагороди у розмірі 50 євро.

 

Співпраця

Конкурс на здобуття премії проходить на підставі положення «Про преміювання науково-педагогічних працівників за використання інноваційних технологій в навчальному процесі». Крім того, він є одним із заходів в рамках спільного проекту Львівського національного університету імені Івана Франка і Байройтського університету Learnopolis.net. Ключові акценти проекту Learnopolis – це цифровізація і інтернаціоналізація навчального процесу. Проект фінансує Німецька служба академічних обмінів із коштів Федерального міністерства освіти і науки ФРН.

Анкета для участі в конкурсі