Відбувся І тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності 231 Соціальна робота

21.01.2022 | 18:26

21 січня 2022 року на факультеті педагогічної освіти відбувся конкурс студентських наукових робіт спеціальності 231 Соціальна робота.

Всього на розгляд конкурсної комісії надійшло 15 робіт, з них шість робіт було відібрано до участі у першому турі (з програмою І туру конкурсу можна ознайомитися тут).

З вітальним словом до присутніх звернулася Нос Любов Стеанівна, заступник декана факультету педагогічної освіти, кандидат педагогічних наук, доцент, яка наголосила на тому, що наукова робота – важлива складова освітнього процесу закладу вищої освіти, яка формує особливо важливі та необхідні для сучасного фахівця компетентності.

Корнят Віра Степанівна, в.о. завідувача кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи, кандидат педагогічних наук, доцент, наголосила, що наукові дослідження  у соціальній роботі сьогодні перебувають на етапі становлення, але вони вкрай важливі для успішної практичної її реалізації. А ті навики, які сьогодні студенти набувають під час наукової діяльності у ЗВО, стануть підґрунтям для наукової діяльності у майбутньому.

Долучилася до вітання Столярик Ольга Юріївна, асистент кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи, голова наукового товариства студентів, аспірантів та молодих вчених факультету педагогічної освіти, яка зазначила, що участь студентів сьогодні у цьому конкурсі – це вже перемога, а напрацювання, які будуть сьогодні представлені, – важливі не лише для студентського теоретичного навчання, але й для практики соціальної роботи.

Зі словами підтримки до студентів звернулася Співак Уляна Ярославівна,  асистент кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи, переможниця Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт спеціальності 231 Соціальна робота у 2021 р. Наголосила, що це цікавий і незабутній досвід у студентському житті.

Результати власних наукових досліджень представили студенти третього та четвертого курсів спеціальності 231 Соціальна робота, зокрема Гудима Ілона, Ільницька Христина, Репецька Діана, Самотіс Ірина.

Приємно, що серед присутніх були також студенти, які хоч і не представляли свої наукові доробки, але висловили слова підтримки учасникам конкурсу.

Після обговорення виступів, конкурсна комісія вирішила: до участі у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт спеціальності 231 Соціальна робота, який відбудеться у Дрогобицькому державному педагогічному університеті імені Івана Франка, направляються роботи Ільницької Христини та Самотіс Ірини. Бажаємо студентам та їх науковим керівникам успіхів та перемоги!