Конкурс студентських наукових робіт спеціальності 231 Соціальна робота

23.01.2023 | 22:35

23 січня 2023 року на факультеті педагогічної освіти відбувся конкурс студентських наукових робіт спеціальності 231 Соціальна робота.

Всього на розгляд конкурсної комісії надійшло 9 робіт, з них чотири роботи було відібрано до участі у першому турі.

З вітальним словом до присутніх звернулася Голова конкурсної комісії – Субашкевич Ірина Романівна, кандидат психологічних наук, доцент, яка наголосила на тому, що наукова робота – важлива складова освітнього процесу закладу вищої освіти, яка формує необхідні для сучасного фахівця соціальної сфери компетентності.

До вітального слова долучилася і членкиня комісії – Марчук Алла Володимирівна, кандидат педагогічних наук, доцент, яка відзначила високий рівень наукових конкурсних робіт, їхню актуальність, своєчасність та практичну спрямованість.

Членкиня комісії Столярик Ольга Юріївна, докторка філософії з соціальної роботи, асистент кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи, Голова наукового товариства студентів, аспірантів та молодих вчених факультету педагогічної освіти, яка зазначила, що участь студентів сьогодні у цьому конкурсі – це вже перемога, а напрацювання, які будуть сьогодні представлені – важливі не лише для студентського теоретичного навчання, але й для практики соціальної роботи.

Результати власних наукових досліджень представили студенти третього та четвертого курсів спеціальності 231 Соціальна робота – Репецька Діана та Штефусь Діана та студенти-магістранти першого року навчання зокрема Шпагіна Анастасія та Пойдин Катерина. Тематика наукових робіт широка:

  • – умови наснаження стресостійкості військослужбовців;
  • – специфіки соціальної реклами як прикладу практики соціальної роботи;
  • – інклюзивна компетентність майбутніх соціальних педагогів;
  • – психосоціальна профілактика кібербулінгу.

Серед присутніх були студенти, які не представляли свої наукові доробки, а висловили слова підтримки учасникам конкурсу.

Після обговорення виступів, конкурсна комісія вирішила: до участі у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт спеціальності 231 Соціальна робота допускається конкурсна наукова робота студенти третього року навчання – Репецької Діани, яка грунтується на дослідженні стресостійкості військовослужбовців.

Бажаємо Діані успіхів та перемоги! 🌹
Вдячні студентам за цікаву презентацію результатів дослідження, активність🏆