Кубок Ректора – 2023

02.05.2023 | 08:26

28-29 квітня 2023 року у навчально -спортивному комплексі Університету відбувся Кубок Ректора – 2023. Цьогоріч у футзальному турнірі взяли участь студенти та викладачі 18 факультетів Університету.

Перед початком змагань учасники вшанували хвилиною мовчання усіх Захисників та Захисниць України, які поклали свої життя за Волю нашої Держави. Після цього учасників змагань привітали ректор Львівського національного університету імені Івана Франка Володимир Мельник та Голова Студентського уряду Анжеліка Кульчицька. Зокрема, Володимир Мельник подякував за організацію турніру Студентському уряду і Кафедрі фізичного виховання та спорту, а також  учасникам та глядачам – за активність і допомогу Збройним силам України.

«Наші змагання – це доказ того, що ми не здаємося, що ми усвідомлюємо – наше майбутнє залежить виключно від нас. Доказ того, що ми переконані у нашій перемозі над агресором і робитимемо все можливе, щоб підтримати Збройні сили України, щоб прискорити нашу спільну велику Перемогу», – наголосив Ректор, після чого зробив символічний перший удар по м’ячу.

Кубок Ректора з футзалу — передусім був благодійною подією. Тому від початку жеребкування і до фінального матчу організатори проводили битву факультетських донатів. Кожен студент та працівник Університету мав нагоду підтримати футболістів свого факультету, задонативши на банку та написавши у призначенні платежу, за яку команду вболіває. У результаті такої ініціативи вдалося зібрати понад 100 тис грн, які будуть спрямовані на потреби Підрозділу аеророзвідки 218 окремого батальйону Територіальної оборони.

Серед номінантів на нагородженні змагань приз “Найкращого бомбардира” виборов гравець команди факультету журналістики, старший викладач кафедри фізичного виховання та спорту факультету педагогічної освіти  Юрій Можаровський.

Щиро вітаємо з перемогою факультет управління фінансами та бізнесу, срібних призерів змагань факультет журналістики (в складі яких приймали участь старші викладачі кафедри фізичного виховання виховання та спорту факультету педагогічної освіти Матула С.С. та Можаровський Ю.А.) та команду механіко-математичного факультету з бронзовими нагородами.

Також висловлюємо щиру вдячність організаторам змагань, усім учасникам та вболівальникам за неймовірну атмосферу і підтримку Збройних силУкраїни