Курс “Проєктна діяльність” для працівників та здобувачів освіти Львівського університету (17.01.-14.02.22)

09.01.2023 | 22:50

У час, коли кошти на реалізацію власної ідеї знайти дуже складно, один із  правильних варіантів – це шукати можливості, які забезпечують грантодавці. Насправді, це ефективний метод за будь-яких умов, який стимулює до нових ідей та проєктів, але зараз, під час воєнної кризи, він особливо цінний.

Спеціально для працівників та студентів Львівського національного університету ім. Івана Франка Відділ розвитку та фандрейзингу організовує курс “Проєктна діяльність”.

 

Про що курс?

Курс “Проєктна діяльність” – це про навчання та самовдосконалення у проєктній діяльності будь-якої сфери: освіта, культура, наука тощо. Основна мета курсу – це показати, що створити та реалізувати успішний проєкт цілком реально, варто лише докласти зусиль і вмінь. І, звісно, дослухатись до навчальних порад та лайфхаків людей, які реалізували десятки успішних проєктів. На курсі ви прослухаєте лекції від досвідчених працівників нашого Університету та успішних спікерів з офісів програм ERASMUS+, DAAD Ukraine, Horizon Europe, Український культурний фонд (УКФ), Транскордонна співпраця та інших грантодавців.

Курс “Проєктна діяльність” триватиме з 17 січня до 14 лютого в онлайн-форматі і є безкоштовним. Ви витратите на нього лише 18 годин, але надбаєте набагато більше.

 

Кому актуальний курс?

Цільова авдиторія курсу – працівники та здобувачі освіти Університету. Проте ще більше користі цей курс принесе тим, хто дійсно хоче створювати цікаві та потрібні проєкти в освіті чи науці, але не має базового фундаменту для цього. Хто вже має досвід, але прагне ще більше вдосконалюватись та працювати над помилками.

Якщо це ви – ми вже готові долучити вас до переліку учасників курсу після реєстрації.

 

Після курсу кожен учасник:

  • дізнається про основні можливості фінансування проєктів як від українських, так і європейських грантодавців;
  • зрозуміє, як створити та реалізувати успішні проєкти в освіті, науці та культурі на національному чи міжнародному рівні;
  • зможе самостійно і грамотно прописати основні етапи та елементи проєктної заявки;
  • навчиться логічно та правильно складати бюджет проєкту;
  • створить пілотний концепт власного проєкту на потенційне фінансування.

❗️  Поспішіть зареєструватись – кількість місць обмежена.

https://forms.gle/KBa9ZGCtZN3EqaFFA

Якщо маєте додаткові питання – чекаємо на них тут  fundraising@lnu.edu.ua.

Зустрінемось на курсі!