Курси вдосконалення викладацької майстерності в рамках проєкту UTTERLY за програмою Еразмус+

01.10.2023 | 19:35

Шановні колеги!

Оголошується  набір слухачів  на курси вдосконалення викладацької майстерності, що будуть проходити в рамках проєкту UTTERLY за програмою Еразмус +.

Реєстрація на курс відбуватиметься на новій LMS системі, розробленій в рамках проєкту, та триватиме до 2 жовтня (для окремих курсів до 9 жовтня), або ж закриється раніше, якщо та чи інша група буде набрана. Для реєстрації буде представлено курси з восьми університетів-партнерів та Інституту вищої освіти НАПН, що є членами консорціуму.

Зверніть увагу на час проведення курсів та обмежену кількість місць у його межах.

Для реєстрації вам треба заповнити заявку на платформі та обрати, від якого університету Ви будете проходити підвищення кваліфікації. Якщо ж Ви реєструєтесь з іншого університету, що не є учасником консорціуму, прохання обрати, від кого з партнерів будете проходити навчання. Це означає, що саме до цього університету надійде ваш запит на реєстрацію на курс, який мають підтвердити.

А по завершенню навчання саме цей університет буде видавати вам документ про підвищення кваліфікації, на основі отриманих сертифікатів на платформі.

Усі деталі про проєкт, курси та реєстраційну форму ви можете знайти за покликанням.