Розпочинається набір на акредитовану програму підготовки Міжнародних поведінкових аналітиків (IBA).

21.03.2024 | 17:48

Шановні друзі!

👩🏼‍🏫 Раді повідомити Вам, що Український Інститут Прикладного Аналізу Поведінки за партнерства  з кафедрою спеціальної освіти  факультету педагогічної освіти ЛНУ імені Івана Франка   розпочинає набір на акредитовану програму підготовки Міжнародних поведінкових аналітиків (IBA).

👨🏻‍💻 Детальна інформація на нашому сайті https://uiaba.org/certified-course

💻 Також Ви можете зареєструватись на безкоштовну онлайн зустріч “Запитання та відповіді про акредитовану програму підготовки Міжнародних поведінкових аналітиків (IBA)” за посиланням https://forms.gle/i6C2SbSt3izfrvTk6

🌍 Наша програма відповідає всім вимогам Міжнародної організації поведінкового аналізу IBAO.

❗️ Після завершення повної програми навчання:

✅ Будете володіти теоретичними та практичними знаннями й навичками з прикладного аналізу поведінки.

✅ Станете фахівцем в одній із потрібних професій, бо саме поведінкові аналітики мають великий попит, що надає багато можливостей для кар’єрного росту.

✅ Зможете проводити оцінювання, розробляти та впроваджувати індивідуальні програми, а також контролювати прогрес, щоб переконатися, що втручання є ефективними.

✅ Зможете працювати в різних закладах: школах, клініках, лікарнях, – а також удома, щоб надавати індивідуальну підтримку дітям і дорослим з особливими потребами.

✅ Будете мати високу кваліфікацію у зборі та аналізі даних, що дозволить вам приймати рішення на основі доказів щодо втручань, які будуть найефективнішими для кожного клієнта.

✅ Зможете співпрацювати із сім’ями, педагогами та іншими фахівцями, щоб забезпечити задоволення потреб кожної людини та отримати найкращий результат.

✅ Будете використовувати науковий підхід до зміни поведінки, який гарантує, що втручання, яке ви використовуєте, базуються на обґрунтованих дослідженнях і підтверджують свою ефективність.