Майбутні педагоги ознайомлюються з освітньою мережею Львівської громади

09.02.2023 | 11:13

6 лютого 2023 року відбулася зустріч студентів перших курсів спеціальностей «Дошкільна освіта», «Початкова освіта» факультету педагогічної освіти із керівництвом Центру професійного розвитку педагогічних працівників Львівської громади.

Під час зустрічі Директор Приставська Олександра представила структуру управління освітою у Львівській громаді та розповіла про навчальні підходи, які запроваджені у навчальних програмах Центру

Консультант з дошкільної освіти ЦПРПП м. Львова Наконечна Олена провела огляд мережі закладів дошкільної освіти та розповіла про виховні проєкти, якими опікується Центр.

Під час зустрічі студенти довідалися про програми підвищення кваліфікації педагогів, специфіку роботи закладів освіти та загальноміські освітні проєкти.

Консультанти Центру представили навчальні програми, які розроблені львівськими педагогічними майстрами та подарували дидактичні матеріали для здобувачів освіти Львівського університету. Із цими матеріалами можна ознайомитися на кафедрі початкової та дошкільної освіти й Кабінеті розвивальних технологій і використовувати під час занять на педагогічній практиці.

Студенти виокремили особливості львівської освіти та були вражені кількістю садочків і шкіл у Львові, різноманітністю подій, які організовує цей центр.

Для учасників зустрічі було несподівано почути факти про брак педагогічних кадрів, а відтак багато хто відчув потребу нових працівників та важливість професійного та кваліфікованого навчання.

Інформацію підготував Ігор Бущак

Фото Анастасія Мороз