Міс Факультету педагогічної освіти 2016-2017

10.11.2016 | 00:59

da8x88zo1cg7 листопада у клубі Пікассо відбувся перший в історії факультету конкурс краси.hlmensbimxw За титул Міс Факультету педагогічної освіти змагалося десять чарівних дівчат, які з першої ж миті полонили глядачів і чітко дали зрозуміти всім, хто ще сумнівався – на якому саме факультеті навчаються найгарніші, найрозумніші і найталановитіші дівчата нашого університету.

 

Красуні змагалися у трьох конкурсах – інтелектуальному, творчому і дефіле у вечірніх сукнях. Спочатку дівчата виявляли винахідливість та імпровізували, описуючи свої дії у нестандартних життєвих ситуаціях. Далі кожна красуня продемонструвала свій унікальний яскравий талант – від співу, танцю, гри на музичних інструментах, декламування поезії та розмовного жанру – до гімнастики і моделювання одягу. На завершення конкурсантки занурили залу в wo_ixzi2aieатмосферу вишуканого аристократичного балу.

На журі очікувало непросте завдання визначити Переможницю та двох Віце-Міс і присудити нагороди в особливих номінаціях. До цієї почесної місії було запрошено студентів Юрія Тришньовського та Юрія Мерцало, асистента кафедри корекційної освіти та інклюзії Богдану Андрейко і доцентів кафедри загальної та соціальної педагогіки Олексія Караманова та Теодора Лещака.

За підсумками конкурсу номінації було розподілено наступним чином:

yvmtgta3q7qМіс Інтелект – Андріана Машталір

 

 

 

 

 

 

 

 

 

11n_kolorwwМіс Артистичність – Софія Пиндзин

 

 

 

 

 

 

 

 

 

a85weyoi4gyМіс Привабливість – Наталя Ярема

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8kqqfuhe_zcМіс Чарівність – Галина Мала

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4hguw3mheoeМіс Оригінальність – Марта Коцюба

 

 

 

 

 

 

 

 

 

d2ulf9tfey0  Міс Елегантність – Яна Ільчишин

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

jkidz9elsly Міс Талант – Софія Гук

 

 

 

 

 

 

 

І нарешті трійка лідерів!

Другою Віце-Міс Факультету педагогічної освіти стала Софія Римар1fg1b-xy3cs

 

 

 

 

 

 

 

ekqrnfftsr0 Першою Віце-Міс Факультету педагогічної освіти стала Наталя Іваньо

 

 

 

 

 

 

 

0dk_mmtyvsmА Міс Факультету педагогічної освіти 2016-2017 стала уродженка міста Кропивницький – Юлія Щур, яка вразила всіх не лише оригінальністю і шармом, але й неабияким гімнастичним талантом! На додаток вона отримала ще й номінацію Міс глядацьких симпатій.

s_o7p0lbr4e ty4x5190qsa

 

 

n8rue8nwj5g

nf8exrcf7pyОрганізаторами свята виступив Студентський уряд Факультету педагогічної освіти на чолі з Оксаною Котухою.

 

А увесь вечір настрій нашим красуням і глядачам підіймала пара харизматичних ведучих – Ярослав і Роман.

 

На завершення нашого короткого репортажу пропонуємо вам зануритися в атмосферу цього чарівного свята за допомогою наших світлин:

zizlkmz75si qhkmwa07qeeenics1tczjk uanpr_xwhki7vayzv5as4o atr9uacfgf41jhva2c-ht4 4fjni_hy3jknwmvcufothw ovnvz1c6opm f9xryeynzlo 8xbi75r1y8e34l0rutea8o hlmensbimxw  c2naquibl3s lizbtep8mwu qyt_ox4tqms c6lqj3ogxog9fhpnkvmfti uvsra68m3bc

odv0nvucbgu ufelh7rwws  wksf-v6ijro

f4o6na4naxm zr5g4chhrrc mtuqzsdkm2q