Міжнародна навчальна програма «Міжкультурна комунікація у вищій освіті»

15.11.2023 | 11:09

Міжнародна навчальна програма «Міжкультурна комунікація у вищій освіті» для науково-педагогічних та адміністративних працівників ЗВОу рамках Альянсу європейських університетів EU4DUAL 

ШАНОВНІ КОЛЕГИ! 

Запрошуємо науково-педагогічних та адміністративних працівників Львівського університету та інших ЗВО України взяти участь у міжнародній навчальній програмі «Міжкультурна комунікація у вищій освіті», яка складатиметься з циклу воркшопів, що відбудуться в онлайн форматі з 21 до 30 листопада 2023 року.

Програму організовано у рамках співпраці Альянсу європейських університетів  EU4DUAL з Львівським національним університетом імені Івана Франка за підтримки Кошалінського політехнічного університету та Польської служби академічних обмінів.

Робоча мова програми – англійська. Участь у програмі – безкоштовна.  Усі воркшопи розпочинатимуться о 18 год (за Києвом). Просимо звернути увагу, що в оголошенні вказано 17 год. за центральноєвропейською часовою зоною.

Усі учасники отримають сертифікат про участь у міжнародній навчальній програмі для науково-педагогічних та адміністративних працівників.

Для реєстрації просимо заповнити заявку до 20 листопада (18 год):

https://forms.gle/L522CP9QvVbMWxzy9