На факультеті педагогічної освіти продовжується серія міжнародних інтерактивних навчальних онлайн-занять

22.04.2022 | 16:47

У сьогоднішній час війни важливо нарощувати освітній та науковий потенціал України та працювати на освітньому фронті спільно з міжнародними партнерами. Саме тому на факультеті педагогічної освіти продовжується серія міжнародних інтерактивних навчальних онлайн-занять.

20 квітня 2022 р. доцентом кафедри загальної педагогіки та педагогіки вищої школи Заячук Юлією Дмитрівною у співпраці з багаторічним науковим партнером, викладачем кафедри германських і слов’янських студій Манітобського університету (м. Вінніпег, Канада) Іриною Константюк в контексті продовження серії міжнародних інтерактивних навчальних онлайн-занять було організовано Global classroom.

Учасниками стали студенти філологічного факультету ЛНУ ім. І. Франка в рамках семінарського заняття доц. Заячук Ю. Д. з курсу «Педагогіка», а з боку Манітобського університету – студенти гуманітарного факультету, які під керівництвом викладача кафедри германських і слов’янських студій Ірини Константюк вивчають курс української мови середнього рівня.

Заняття пройшло у формі відкритого діалогу, у доброзичливій неформальній атмосфері і багатомовному середовищі, а студенти, перебуваючи у рідних університетах, спільно навчалися, комунікували у віртуальному просторі і знаходили позиції для майбутньої освітньої співпраці після перемоги.