На кафедрі початкової і дошкільної освіти відбувся науково-методологічний семінар «Професійна педагогічна освіта в акмеологічному вимірі: рефлексія освітніх трендів і стандартів забезпечення якості»

13.12.2018 | 12:06

12 грудня 2018 року викладачі та студенти-магістри кафедри початкової і дошкільної освіти були учасниками науково-методологічного семінару «Професійна педагогічна освіта в акмеологічному вимірі: рефлексія освітніх трендів і стандартів забезпечення якості», який провела доктор педагогічних наук, професор Соколова Ірина Володимирівна (Донецький національний медичний університет, кафедра організації вищої освіти, охорони управління та гігієни). Професор Соколова І. В. донесла інформацію про суть акмеологічної освіти, аналіз розвитку освіти в Україні та закордоном за світовими рейтингами, представила найбільш престижні професії майбутнього. Після доповіді Ірина Володимирівна відповіла на запитання, на основі яких відбулася цікава і результативна наукова дискусія.

Висловлюємо вдячність Ірині Володимирівні за високий рівень проведення науково-методологічного семінару, присвяченому актуальній проблемі освіти!