Набір на міжнародну програму підвищення кваліфікації «Англомовна академічна комунікація у міжкультурному контексті»

09.03.2023 | 11:14

Раді повідомити, що відкриваємо набір на міжнародну програму підвищення кваліфікації Англомовна академічна комунікація у міжкультурному контексті (Professional Development Program English-language Academic Communication in the Cross-cultural Context), яка відбудеться у Львівському національному університеті імені Івана Франка на базі Центру англомовної академічної та крос-культурної комунікації у співпраці з факультетом іноземних мов Університету та європейськими партнерами.

Програма проходитиме з 17 березня до 20 травня 2023 року виключно в онлайн форматі, робочі мови – англійська (80%) та українська (20%). Участь у програмі для працівників Львівського університету безкоштовна. Усіх учасників буде забезпечено спеціально укладеними навчальними матеріалами. За умови успішного завершення програми учасники отримають сертифікат (6 кредитів ЄКТС).

Навчання на програмі структуровано за чотирма модулями:

Модуль 1. Розвиток англомовної академічної усної комунікації (English-language Academic Spoken Communication)

Модуль 2. Англомовна крос-культурна комунікація (Cross-cultural Communication in English)

Модуль 3. Англомовне академічне письмо (English Academic Writing)

Модуль 4. Викладання та навчання по-англійськи (English as a Medium of University Instruction and Teaching)

Умовою участі є володіння англійською мовою на рівні A2+/B1/B2, а також обґрунтована мотивація – читання англомовного курсу в університеті, організація міжнародної конференції, започаткування англомовної освітньої програми, подання проєктної заявки чи реалізація міжнародного проєкту, написання дослідницької статті тощо.

Запланована кількість учасників – 35 осіб.

Ознайомитися з орієнтовною програмою (станом на 8.03.2023) можна за покликанням:

Завантажити (PDF, 400KB)

З приємністю також подаємо огляд минулорічної програми та відгуки учасників:

Міжнародна програма підвищення кваліфікації для науково-педагогічних працівників та адміністрації закладів вищої освіти (2).mp4

Для участі в цьогорічній програмі потрібно заповнити аплікаційну форму:

https://forms.gle/SbJVDtWPfrTrXhgG7

Кінцевий термін подання на програму – 14 березня 2023 року (22 год).

16 березня буде розіслано список учасників та організаційний пакет навчальних матеріалів. Відкриття програми та початок навчання – 17 березня.

Якщо виникли питання, просимо писати на адресу Центру англомовної академічної та крос-культурної комунікації: ceaw@lnu.edu.ua

Запрошуємо!