Нові конкурси програми Erasmus+

23.03.2022 | 17:15

Актуально!

До уваги студентів факультету педагогічної освіти !

Нові конкурси Erasmus+:
1. Оголошено конкурс на участь в спеціальній програмі обміну в рамках Еразмусу в Університеті Кадіса (відбір студентів буде здійснюватися приймаючою стороною).
2. Оголошено конкурс на участь в спеціальній програмі обміну в рамках Еразмусу в Університеті Гранади (відбір студентів буде здійснюватися приймаючою стороною).
3. Оголошено конкурс на участь в спеціальній програмі обміну з Університетом прикладних наук в Гайдельберзі (Німеччина) (відбір студентів буде здійснюватися приймаючою стороною).
Щодо знання мови:
Університет Кадіса – потрібен сертифікат про підтвердження знання іспанської мови не нижче рівня В1. Володіння англійською мовою не нижче рівня B2 буде додатковою перевагою для учасників конкурсу (перевага надаватиметься офіційним сертифікатам, таким як DELE, TOEFL, IELTS тощо). У випадку відсутності сертифіката необхідно заповнити Language Assessment Sheet, який потрібно завірити у викладача іноземної мови і поставити мокру печатку в деканаті.
Університет Гранади – потрібен сертифікат про підтвердження знання англійської або іспанської мови не нижче рівня В1 (перевага надається офіційним сертифікатам, таким як
DELE, IELTS, TOEFL, CAE, PTE). У випадку відсутності сертифіката необхідно заповнити Language Assessment Sheet, який потрібно завірити у викладача іноземної мови і поставити мокру печатку в деканаті.
Університет прикладних наук в Гайдельберзі – обов’язковий сертифікат про підтвердження знання німецької мови не нижче рівня В2 (перевага надаватиметься офіційним сертифікатам, таким як Goethe-Zertifikate, TestDaF тощо). Наявність офіційного сертифікату з англійської мови не нижче рівня B2 (TOEFL, IELTS тощо) буде додатковою перевагою.

З питань  участі в конкурсі проханння звертатися до  факультетського координатора програми  Erasmus+  доцента Юлії Заячук

yu_zayachuk@yahoo.com