“Новорічні подарунки”

30.12.2023 | 22:33

Факультет педагогічної освіти, зокрема – кафедра соціальної педагогіки та соціальної роботи, має налагоджену тісну співпрацю з різними організаціями.

Серед них – ВГО «Арт-терапевтична асоціація» (президентка – Олена Вознесенська, кандидат психологічних наук, старший науковий співробітник Інституту соціальної та політичної психології НАПН України).

Плідна співпраця триває не один рік. Радіємо, що наш факультет і, зокрема, кафедра соціальної педагогіки та соціальної роботи, має можливість долучатися до створення спільного професійного артпростору, який було реалізовано у різних проєктах непростого 2023 року: ХХ Міжнародна міждисциплінарна науково-практична конференція «Простір арттерапії: мистецтво відновлення психічного здоров’я в часи війни», Всеукраїнський науково-практичний семінар з міжнародною участю «Творча багатовимірність простору арттерапії», Благодійний арттерапевтичний фестиваль «Жінка Берегиня».

Арттерапія – унікальний інструмент у роботі соціального працівника. Відтак така співпраця є вкрай актуальною як для викладачів кафедри, так і для студентів спеціальності 231 Соціальна робота.

Віримо, що разом вдасться реалізувати ще багато проєктів! Щиро дякуємо ВГО «Арт-терапевтична асоціація» та її керівнику за оцінку нашої роботи!

З вірою у ЗСУ та нові можливості вступаємо у 2024 рік!

Олеся Цимбала – асистент кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи.