Результати І університетського етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з соціальної роботи у 2019-2020 н.р.

23.02.2020 | 17:11

19 лютого 2020 року, з 11.50 до 15.00 год., в ауд. 5 (навчальний корпус на вул. Антоновича), було проведено І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з соціальної роботи для студентів 2-4 курсів, спеціальності 231 – «Соціальна робота», освітня програма «Соціальна педагогіка».

У програмі Олімпіади було передбачено два тури:

І-й – теоретичний (тестування, написання термінологічного диктанту, розв’язання кейсів (соціальних і соціально-педагогічних ситуацій)), спрямований на визначення рівня знань студентів з теорії соціальної роботи та рівня сформованості практичних навичок і компетентностей студентів щодо розв’язання актуальних проблем соціальної роботи, вміння застосовувати технології соціальної роботи у конкретному випадку.

ІІ-й – проектний – презентація проектів соціальної спрямованості щодо вирішення актуальних соціальних проблем громадян, громад, країни.

Загальна кількість учасників олімпіади – 17 студентів.

За результатами участі в Олімпіаді переможцями І (університетського) туру Всеукраїнської студентської олімпіади стали:

І місце – Германович Олена Миколаївна (ФПС-41), Перга Анастасія Анатоліївна (ФПС-41);

ІІ місце – Іжик Уляна Борисівна (ФПС-31);

ІІІ місце – Задорожня Вікторія Олегівна (ФПС-41).

Вітаємо переможців Олімпіади!
Бажаємо успіхів, творчого натхнення і перемоги у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з соціальної роботи, який відбудеться в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини, (21-23 квітня 2020 р.)!