Результати І-ого туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності 012 Дошкільна освіта

05.02.2024 | 16:05

01.02.2024р. на кафедрі початкової та дошкільної освіти факультету педагогічної освіти Львівського національного університету імені Івана Франка відбувся І-ий тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності 012 Дошкільна освіта.

За результатами обговорення представлених робіт члени конкурсної комісії (доцент кафедри початкової та дошкільної освіти Г. Бойко, доцент кафедри початкової та дошкільної освіти Н. Ростикус, асистент кафедри початкової та дошкільної освіти І. Бущак, асистент кафедри початкової та дошкільної освіти  В.Деленко, асистент кафедри початкової та дошкільної освіти О. Табака) визначили переможців.

Перше місце здобули Мар’яна Винярська і Ганна Сметана, студентки групи ФПД-32. Науковий керівник: асистент кафедри початкової та дошкільної освіти І. Бущак. Тема роботи: “Застосування інформаційних технологій в індивідуальній роботі з дітьми з ООП”.

Друге місце розділили: 1) Ірина Курман, студентка групи ФПД-31з. Наук. керівник: професор кафедри початкової та дошкільної освіти Н. Мачинська. Тема роботи: “Партнерство дошкільного закладу і сім’ї  у патріотичному вихованні”;

2) Ірина Фульмес, студентка групи ФПД-41, науковий керівник: доцент кафедри початкової та дошкільної освіти

Л. Кобилецька. Тема роботи: “Народна гра як чинник формування етнокультурної компетентності дітей дошкільного віку”.

Третє місце здобула Анастасія Гук, студентка групи ФПД-31з. Науковий керівник: професор кафедри початкової та дошкільної освіти Н. Мачинська. Тема роботи: “ Дошкільна освіта в Китаї, США та Україні: порівняльний аналіз”.

Дякуємо усім учасникам та їхнім науковим керівникам за участь у конкурсі студентських наукових робіт, а переможцям — за високий рівень підготовки і представлення  здобутих результатів.