«Розпаковка» Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів та молодих учених факультету педагогічної освіти “Discere Docendo”

04.10.2023 | 19:50

3 жовтня 2023 року відбулась зустріч Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів та молодих учених факультету педагогічної освіти “Discere Docendo” зі студентами факультету. Левову частку присутніх склали студенти першого курсу.

Відкрила зустріч заступник декана з наукової роботи, кандидат педагогічних наук, доц. Нос Любов Степанівна, яка розповіла важливість студентської наукової діяльності в Університеті, а також підкреслила вагомий внесок Наукового товариства факультету в розвиток дослідницької роботи здобувачів освіти.

З вітальним словом звернулась Голова НТ, доктор філософії, доцент кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Столярик Ольга Юріївна представила команду Наукового товариства й означила базову мету й основні завдання роботи НТ в Університеті.

Заступник Голови НТ, доктор філософії, асистент кафедри початкової та дошкільної освіти Галюка Ольга Степанівна ознайомила присутніх із заходами та проєктами, які організувало Наукове Товариство, окреслила перспективу майбутньої діяльності на І семестр, а також повідомила про умови вступу та мотиваційну складову роботи в НТ.

Голова студентської ради ФПО, член ради НТ, студентка IV курсу спеціальності 016 Спеціальна освіта Шевчук Каріна звернулась до студентів з проханням максимально долучатися до активного життя факультету, зокрема й до команди НТ, адже це сприятиме їхньому професійному та особистісному розвитку.

Головна мета НТ ФПО – відкрити для здобувачів вищої освіти ФПО новий вимір науки, заохотити їх до наукових досліджень і нових відкриттів, а також показати студентам широкі можливості реалізації під час навчання в Університеті.

Після зустрічі багато студентів виявили бажання вступити до Товариства, окресливши бачення подальшого його розвитку.

Дякуємо адміністрації факультету педагогічної освіти за всебічну підтримку студентських наукових починань.

Дякуємо нашим Захисникам за можливість жити, навчатися і досліджувати!

Слава Україні!

Заступник голови НТ,

доктор філософії,

асистент кафедри початкової та дошкільної освіти

Галюка О. С.